Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen
april bourgognemaand

Geïnspireerd door onze Bourgognereis in de laatste week van februari, willen we de hele maand april jullie aandacht vestigen op een van Frankrijks aansprekende klassieke wijngebieden: de Bourgogne. De komende weken presenteren we de wijnen van onze bevriende domeinen in deze ó zo gezellige wijnstreek.

Uit elk van de vijf deelgebieden in de Bourgogne zetten we de komende weken één of meer producenten in de schijnwerpers. We maken de reis van Noord naar Zuid, oftewel vanaf Chablis tot aan de Mâconnais. In onze webwinkel bieden we verschillende proefdozen aan die tot het einde van de maand kunnen worden besteld (of zo lang de voorraad strekt). Daarnaast kun je in onze winkels komen proeven van een mooie Bourgogneselectie onder Coravin en bestel je in ons Wijncafé een wekelijks wisselende keur aan Bourgognewijnen per glas. Meer over de Bourgogne en onze producenten lees je daarnaast in een uitgebreid reisverslag, dat in vier blogs op onze website wordt gepubliceerd.

Bestel de mooiste Bourgognewijnen bij Wijnwinkel Marius

Bourgogne is met zijn lange historie en ragfijne wijnen misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende wijnstreek in Frankrijk. In de Bourgognemaand april brengen wij een ruime selectie uit ons assortiment extra onder de aandacht, maar er zijn in onze (web)winkel nog veel meer Bourgognewijnen beschikbaar. Misschien zit jouw favoriete wijngoed niet bij onze selectie, of wil je een eigen wijnpakket samenstellen .Dat kan allemaal! Kijk voor ons volledige aanbod wijnen uit de Bourgogne eens op onze speciale Bourgognepagina.

Misschien ben je breder geïnteresseerd in klassieke wijnen en wil je graag iets bijzonders kopen om in jouw kelder te leggen. Ook daar helpen we je graag bij. Het beste kun je jouw zoektocht beginnen op onze pagina Bijzondere Bewaarwijnen, Hier vind je een reeks aan oplegwijnen uit verschillende landen en streken, gesorteerd op oogstjaar en voorzien van een uitgebreide omschrijving. Heb je een speciaal verzoek? Dan mag je natuurlijk ook altijd een mail sturen. We helpen je graag met een passend advies!

Even geduld a.u.b.