Agenda Wassenaar

Iedere vrijdag en zaterdag ben je van harte uitgenodigd in onze winkel aan de Van Hogendorpstraat te Wassenaar om het weekend te beginnen met een gezelige inloopproeverij. Er staan elk weekend diverse wijnen op de proeftafel, variërend van aanbiedingswijnen tot nieuwe ontdekkingen. Daarnaast hebben we een agenda met wijncursussen, bezoeken van wijnmakers en themaproeverijen. Sommige evenementen zijn vrij toegankelijk en voor andere wordt een bijdrage gevraagd. Hieronder vind je het programma met de aankomende activiteiten.

Indien gewenst kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrieven! Dat is dé manier om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

aankomende evenementen:


Zelf een wijnproeverij plannen?

Dat kan natuurlijk ook! Voor groepen vanaf 10 personen verzorgen wij met plezier wijnproeverijen in besloten kring. Onze winkel in Wassenaar toveren we om tot een gezellig proeflokaal, waar je met jouw vriend(inn)en of collega's heerlijke wijnen proeft. Er zijn verschillende mogelijkheden, van een informele Wijnquiz tot een smakelijke Wijn & Spijs proeverij. In de zonnige maanden van het jaar bieden we bovendien wijnproeverijen op de grachten van Den Haag aan in onze Wijnboot! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Even geduld a.u.b.