Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Snel kiezen

Marius Wijnboot
Wijn proeven op het water van de Haagse grachten

Wat is er nou leuker dan een gezellige wijnproeverij? Juist: een gezellige wijnproeverij OP EEN BOOT! Wij heten je van harte welkom aan boord van de Marius Wijnboot. Ontspannen varend over de grachten - te midden van de prachtige Haagse binnenstad - geniet je van mooie wijnen en heerlijke hapjes. Onze wijnkapitein Duncan vaart mee om de glazen gevuld te houden én het verhaal bij de wijnen te vertellen. Ondertussen vaar je langs de historische hotspots van de Hofstad en hoor je van de schipper de nodige anekdotes. Na afloop van de wijnproeverij is er natuurlijk de mogelijkheid jouw favoriete wijnen te bestellen om thuis van te genieten.

Voor wie is de Wijnboot?

Aan boord van onze Wijnboot is plek voor 10 tot 25 gasten. Wil jij met je vrienden. collega's of familie de Wijnboot afhuren voor een besloten wijnproeverij op het water? Dat kan al met een groep vanaf 10 personen! Stuur ons een mail met de door jou gewenste datum en groepsgrootte, dan doen wij je vlot een vrijblijvend voorstel.

Ben je met een kleiner groepje of alleen? Schrijf je gemakkelijk in op één van onze vaste vaardata. Je vaart op die dagen samen met andere wijnliefhebbers - gezelligheid gegarandeerd!

Wanneer vaart de Wijnboot?

We hebben een aantal vaste vaardagen, waarop je individueel of met een groepje kunt inschrijven. Dit zijn de eerste data voor 2022:

  • momenteel zijn er geen vaste vaardagen beschikbaar

Waar is de Wijnboot?

Van de Fokkerkade (op de Binckhorst, naast restaurant Glaswerk) stap je aan boord van onze Wijnboot, die op het water van de Haagse Trekvliet ligt. Vanaf daar vaart de Wijnboot een route door de Haagse binnenstad, om weer te eindigen op de plaats van vertrek.


Wat kost het en wat is inbegrepen?

Voor €40 per persoon vaar je mee en geniet je van:

een volledig verzorgde rondvaart van 1,5 uur voor de binnenstad van Den Haag

 een wijnproeverij met 6 fraaie wijnen, begeleid door onze WSET-gediplomeerde wijnkapitein

Glaswerk wordt door ons verzorgd. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen.

de wijnboot den haag

Even geduld a.u.b.