Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Marius Wijnboot
Wijn proeven op het water van de Haagse grachten

Wat is er nou leuker dan een gezellige wijnproeverij? Juist: een gezellige wijnproeverij OP EEN BOOT! Wij heten je van harte welkom aan boord van de Marius Wijnboot. Ontspannen varend over de grachten - in en rond Den Haag - geniet je van mooie wijnen. Onze wijnkapitein vaart mee om de glazen gevuld te houden én het verhaal bij de wijnen te vertellen. Ondertussen vaar je langs de historische hotspots van de Hofstad, door het levendige Scheveningen of over de mooie Haagse trekvliet en hoor je van de schipper de nodige anekdotes. Na afloop van de wijnproeverij is er natuurlijk de mogelijkheid jouw favoriete wijnen te bestellen om thuis van te genieten.


Voor wie is de Wijnboot?

Aan boord van onze Wijnboot is plek voor maximaal 25 gasten. Schrijf je gemakkelijk in op één van onze vaste vaardagen. Je vaart op die dagen samen met andere wijnliefhebbers - gezelligheid gegarandeerd! De vaardata in 2024 vind je hieronder.


Wanneer vaart de Wijnboot?

We hebben een aantal vaste vaardagen, waarop je individueel of met een groepje kunt inschrijven.

  • zondag 2 juni INSCHRIJVING GEOPEND!
  • zondag 7 juli
  • zondag 1 september

De boot vertrekt op deze dagen om 16:00 uur vanaf de opstapplaats aan het Piet Heinplein. Rond 17:30 (uiterlijk 18:00) uur meren we hier ook weer af. Inschrijven kan middels het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Kom je met de auto? Dan kun je gemakkelijk parkeren in de garage bij de Albert Heijn XL aan de Elandstaat. Vanaf hier loop je in enkele minuten naar de opstapplaats.


Wat kost het en wat is inbegrepen?

De prijs per persoon voor de vaste vaardagen is 65 euro.

Hiervoor krijg je:

een volledig verzorgde rondvaart van 1,5 uur in en rond Den Haag

 een wijnproeverij met 6 fraaie wijnen, begeleid door onze WSET-gediplomeerde wijnkapitein

 een paar lekkere borrelhapjes

Glaswerk wordt door ons verzorgd. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen.


Wat als het weer te slecht is om te varen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de regen op een geboekte vaardag met bakken uit de hemel komt. Voor die omstandigheid hebben we een slechtweerprogramma: een wijnproeverij in ons gezellige proeflokaal. Mocht dit het geval zijn, dan wordt hierover altijd contact opgenomen. Aan het alternatieve programma zijn vanzelfsprekend geen extra kosten verbonden.


de wijnboot den haag


De Wijnboot | vaste vaardagen

Heb je interesse in een wijnproeverij op het water? Schrijf je dan in voor één van de vaste vaardagen en vaar gezellig met de Wijnboot mee over de Haagse grachten.

Datum
02-06-2024 tot 01-09-2024
Locatie
Opstapplaats: Piet Heinplein, Den Haag
Prijs
€ 65,00

Lees verder en aanmelden
Even geduld a.u.b.