Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Marius Wijnboot
Wijn proeven op het water van de Haagse grachten

Wat is er nou leuker dan een gezellige wijnproeverij? Juist: een gezellige wijnproeverij OP EEN BOOT! Wij heten je van harte welkom aan boord van de Marius Wijnboot. Ontspannen varend over de grachten - in en rond Den Haag - geniet je van mooie wijnen. Onze wijnkapitein Duncan vaart mee om de glazen gevuld te houden én het verhaal bij de wijnen te vertellen. Ondertussen vaar je langs de historische hotspots van de Hofstad, door het levendige Scheveningen of over de mooie Haagse trekvliet en hoor je van de schipper de nodige anekdotes. Na afloop van de wijnproeverij is er natuurlijk de mogelijkheid jouw favoriete wijnen te bestellen om thuis van te genieten.


Voor wie is de Wijnboot?

Aan boord van onze Wijnboot is plek voor 10 tot 32 gasten. Wil jij met je vrienden. collega's of familie de Wijnboot afhuren voor een besloten wijnproeverij op het water? Dat kan al met een groep vanaf 10 personen! Stuur ons een mail met de door jou gewenste datum en groepsgrootte, dan doen wij je vlot een vrijblijvend voorstel.

Ben je met een kleiner groepje of alleen? Schrijf je gemakkelijk in op één van onze vaste vaardata. Je vaart op die dagen samen met andere wijnliefhebbers - gezelligheid gegarandeerd!


Wanneer vaart de Wijnboot?

We hebben een aantal vaste vaardagen, waarop je individueel of met een groepje kunt inschrijven.

  • Het is momenteel te koud om met de wijnboot te varen. Nieuwe vaardagen volgen in het voorjaar van 2023. 

Waar is de Wijnboot?

Je gaat op een plek in Den Haag of Scheveningen aan boord. De exacte locatie hangt af van welke boot er vaart. Dit wordt bij het boeken van de boot afgestemd.


Wat kost het en wat is inbegrepen?

Afhankelijk van (de grootte) van het gezelschap, liggen de kosten tussen de ±40 en 50 euro per persoon. Hiervoor krijg je:

een volledig verzorgde rondvaart van 1,5 uur in en rond Den Haag

 een wijnproeverij met 6 fraaie wijnen, begeleid door onze WSET-gediplomeerde wijnkapitein

Glaswerk wordt door ons verzorgd. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen.


Wil je de Wijnboot boeken? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

de wijnboot den haag

Even geduld a.u.b.