Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Wijnwinkel Marius Wassenaar

In 2012 opende Marius zijn tweede wijnhandel aan de gezellige Van Hogendorpstraat in het hart van Wassenaar. De lichte en ruim opgezette winkel biedt ruimte aan een assortiment van meer dan 600 verschillende wijnen. Het overgrote deel daarvan wordt direct geïmporteerd samen met de andere partners in Les Genereux. Bij Wijnwinkel Marius in Wassenaar kun je terecht voor al jouw wijnwensen: huiswijnen voor alledag, verrassende cadeauwijnen, doosjes wijn voor een borrel of feestje, maar ook de meest luxe, klassieke bewaarwijnen. Sinds kort vind je hier zelfs fraaie sakes en een selectie aan alcoholvrije wijn.

Naast internationale wijnen, saké en gedistilleerd vind je bij Wijnwinkel Marius in Wassenaar ook mooie producten van lokale producenten. Zo hebben we de Wassenaarse bieren van Crooked Spider standaard op voorraad en kun je bij ons terecht voor een selectie mooie gins van Driftwood Distillery in Valkenburg.  

Wijn proeven bij een wijnhandel in Wassenaar?

Iedere vrijdag en zaterdag staan bij Wijnwinkel Marius in Wassenaar wijnen op de proeftafel. Dat kunnen nieuw binnengekomen wijnen zijn, speciale aanbiedingen of wijnen passend bij het seizoen. Regelmatig worden er daarnaast inloopproeverijen georganiseerd. Vaak nodigen we daarbij wijnmakers uit om te komen vertellen over hun wijnen en de manier waarop ze worden gemaakt. Je proeft heerlijke wijnen en krijgt de kans om al je vragen te stellen aan de mensen die er het beste antwoord op hebben. Naast deze "meet-and-greet" proeverijen worden één of twee keer per jaar grotere overzichtsproeverijen georganiseerd. Het is natuurlijk ook mogelijk om een besloten proeverij in onze winkel te organiseren. Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden.

Wijn smaakt zoveel beter als je er meer van weet. Lijkt het je leuk meer over wijn te leren? Doe dan bij Wijnwinkel Marius een wijncursus in Wassenaar. De wijncursussen SDEN 1 en SDEN 2 worden enkele keren per jaar in onze winkel gegeven. Houd onze cursusagenda in de gaten voor actuele data.Contactformulier

Even geduld a.u.b.