Werken bij Marius

Parttime souschef ochtend & middag

Marius is al lange tijd dé plek voor wijnliefhebbers in het gezellige Zeeheldenkwartier. In de Wijnwinkel kun je nu al terecht voor een ruim assortiment kwaliteitswijnen, wijn-spijsadvies en wijngeschenken, maar ook wijnproeverijen en cursussen. Dit hebben wij uitbreid met een Wijncafé! Een plek voor gasten om te genieten van een mooi glas wijn, saké, heerlijke huisbereide snacks en kleine gerechten.

Het Wijncafé is de hele dag geopend, vanaf 10:00 uur voor een kop koffie en ontbijt, na 12:00 uur kan er heerlijk geluncht worden, en vanaf 15:00 uur is er een ruime selectie aan gerechten beschikbaar. Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die hier overdag de keuken wil runnen. Je zal werken onder Chef Ricardo van Ede. Voor hem zul je overdag de mise en place klaarmaken en daarnaast de lunch draaien voor het café. We zoeken iemand die van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 15:00 aanwezig kan zijn.

Heb jij passie voor eten en vind je het leuk om veel te leren? Vind je het daarnaast leuk om de verantwoordelijkheid van de keuken overdag te dragen? Ervaring in de keuken is een pré, maar geen vereiste.

Solliciteer direct met een up-to-date cv naar klaartje@mariuswijn.nl.


Souschef avond

Marius is al lange tijd dé plek voor wijnliefhebbers in het gezellige Zeeheldenkwartier. In de Wijnwinkel kun je nu al terecht voor een ruim assortiment kwaliteitswijnen, wijn-spijsadvies en wijngeschenken, maar ook wijnproeverijen en cursussen. Dit hebben wij uitbreid met een Wijncafé! Een plek voor gasten om te genieten van een mooi glas wijn, saké, heerlijke huisbereide snacks en kleine gerechten.

Ricardo van Ede is de chef van ons Wijncafé. Hij werkt met kwalitatief hoogwaardige producten om mooie en gevarieerde gerechten te bereiden. We hebben een vaste kaart met onder andere leuke borrelhappen en verschillende gerechten. Daarnaast is er een krijtbord met een selectie aan wisselende gerechten, geïnspireerd door de seizoenen.

We zijn in de keuken op zoek naar een souschef die naast Ricardo veel kan leren en verantwoordelijkheden krijgt. Buiten het meewerken en uitgeven van gerechten, loop je af en toe ook naar de voorkant om een gerecht aan tafel uit te leggen. Naast het café hebben wij ook een private dining ruimte waarvoor door de keuken  4-, 5-, of 6-gangen menu’s worden bedacht en bereid.

We zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor eten en het leuk vindt om veel te leren. Ervaring in de keuken is een pré, maar geen vereiste. Herken jij jezelf hierin en ben jij beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag, 17:00 tot 23:00 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct met een up-to-date CV naar klaartje@mariuswijn.nl.


Afwasser wijncafé

Marius is al lange tijd dé plek voor wijnliefhebbers in het gezellige Zeeheldenkwartier. In de Wijnwinkel kun je nu al terecht voor een ruim assortiment kwaliteitswijnen, wijn-spijsadvies en wijngeschenken, maar ook wijnproeverijen en cursussen. Dit hebben wij uitbreid met een Wijncafé! Een plek voor gasten om te genieten van een mooi glas wijn, saké, heerlijke huisbereide snacks en kleine gerechten.

In het Wijncafé serveren we gevarieerde gerechten, waaronder veel wisselende gerechten op een krijtbord. We zijn op zoek naar een afwasser die van dinsdag t/m zaterdag van 17:00 tot 00:00 uur bij ons kan werken. Je bent verantwoordelijk voor alles rondom de afwas: zorgen dat het bijgewerkt blijft; opruimen van het servies en bestek en ook het schoonmaken van de keuken.

Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team, dat bezig is met het opzetten van een Wijncafé met een hoge standaard. Je werkt in het Wijncafé met chef Ricardo van Ede. Ricardo is een ervaren en gerenommeerde chef, waar je veel van zou kunnen leren.

Past dit helemaal bij jou en zou jij het leuk vinden om hier een onderdeel van uit te maken? Solliciteer dan direct met een up-to-date CV naar klaartje@mariuswijn.nl.


Parttime bedieningsmedewerker Wijncafé

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan en heb je een passie voor wijn? Kom dan ons team versterken in het Wijncafé van Marius op de Piet Heinstraat!

We zijn op zoek naar parttime medewerkers om ondersteuning te bieden in ons leuke wijncafé.  Het wijncafé een plek voor gasten om te genieten van een mooi glas wijn, saké, heerlijke happen en kleine gerechten. Het Wijncafé is open van 10:00uur tot 23:00uur. Er zullen veel mooie wijnen per glas en fles geschonken worden, maar overdag kan er ook een goede kop koffie met een croissantje genuttigd worden.

Als parttime medewerker zal je helpen in het wijncafé met alle dagelijkse werkzaamheden. Van het opnemen van bestellingen, het geven van wijnadvies tot het openen en sluiten van het café.

Heb jij een passie voor wijn en ben je parttime, flexibel inzetbaar, overdag en in de avonden? Solliciteer dan direct!

Even geduld a.u.b.