Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Wijnproeverij bij Marius
Vanaf 25 euro per persoon

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een wijnproeverij in Den Haag? Zoek niet verder! Wij organiseren in onze Wijnwinkel Marius in Den Haag en Wassenaar leuke en leerzame wijnproeverijen voor diverse gelegenheden. Of je nu een bedrijfsuitje hebt of met vrienden een gezellige activiteit wilt beleven – de proeverijen zijn geschikt voor ieder gezelschap. Ons proeflokaal in Den Haag biedt ruimte aan groepen van 10 tot (staand) 40 personen. In Wassenaar is het iets kleiner, maar kunnen we prima 10 tot (staand) 20 personen herbergen. Heb je een eigen (horeca)locatie? Dan komen we graag naar je toe.

Hieronder vind je de verschillende typen wijnproeverijen die wij verzorgen. Wil je direct een aanvraag doen? Klik dan door op één van de banners en stuur ons een mail. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten deze standaardvormen te gaan en een wijnproeverij op maat samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Openbare wijnproeverijen in Den Haag en Wassenaar

Naast de privépartijen organiseren wij in onze winkels regelmatig openbaar toegankelijke wijnproeverijen in Den Haag en Wassenaar. We nodigen dan bijvoorbeeld wijnmakers uit om hun wijnen te presenteren, of stellen zelf een lijst samen van bijzondere nieuwe wijnen die we willen laten proeven. Vaak doen we dit aan de hand van een thema. Soms verbinden we er ook een wijndiner aan met één van onze horeca-relaties of geven we een exclusieve masterclass waarbij we een wijngebied of druivensoort diepgaand toelichten. Wil je op de hoogte blijven van deze openbare wijnproeverijen in Den Haag en Wassenaar? Houd dan onze online wijnagenda's in de gaten: Wijnagenda Den Haag | Wijnagenda Wassenaar.

Houd je van varen? Bekijk dan ook eens de wijnproeverij op onze Wijnboot in Den Haag!

Meer leren over wijn in een wijncursus

Misschien wil je niet alleen gezellig wijn proeven, maar vind je het ook leuk om meer te leren over wijn. Dat treft! We geven namelijk ook wijncursussen in Den Haag en Wassenaar. Bij ons kun je SDEN-wijncursussen volgen op niveau 1, 2 en 3. Meer weten over ons cursusaanbod? Bekijk de pagina over wijncursussen.

Even geduld a.u.b.