Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
  • meer
Snel kiezen

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|

Luis Seabra Douro Xisto Ilimitado Branco 2020

Verfijnde, soepele, droge witte wijn met een verfijnde geur van limoen, grapefruit, peer, licht eiken en vuursteen. De smaak is vol en mooi sappig met puur citrusfruit. De finale is lang en opwekkend fris met licht boter en toast.

Elsevier
2019
Elsevier:

Vijftien jaar geleden durfde ik nauwelijks van lekkere Portugese wijn te dromen, laat staan van weergaloos zinderend wit als deze. Inheemse druiven geven een wijn vol spanning met talloze nuances.
Perswijn
2019
Perswijn:

Naturel, citroenschil, kweepeer, mineralig, mooi intens, fijne structuur, origineel, spannend
17
Jancis Robinson
2018
JancisRobinson.com: 17 punten

A wine that makes your mouth water immediately, with a stony grip and ripe pear and stone-fruit flavours and the the acidity of citrus, as well as a lees richness.

15,95

Vanaf 12 flessen 14,65 per fles

Quinta da Romaneira Douro Sino da Romaneira 2018

Toegankelijke rode wijn met een verfijnde geur van pruim, zwarte bes, laurier en cederhout. Sappig en vol in smaak met rijp fruit, evenwichtige frisheid en soepele tannines. Mooi te combineren met gegrilde (vlees)gerechten of Hollandse stamppotten.

WineLife
2018
WineLife:

Gemaakt van vier port-druivenrassen. Hij kreeg 10 maanden de tijd om in vaten van oud eikenhout te rijpen. Dat hout geeft geen smaak af, maar versoepelt de wijn wel.
90
Wine Enthusiast
2018
Wine Enthusiast: 90 punten

The equivalent of a second wine from this estate is generously endowed, rich in black fruits. Tannins are fully integrated into the wine's fruitiness and dense texture.
91
Wine Enthusiast
2017
Wine Enthusiast: 91 punten

At the three year mark, it is still fruity with blackberry flavors and a hint of mint, but the tannins have softened, giving a smoothly textured wine that is ready to drink.

Quinta da Romaneira Tawny Port 10 Years Old

Verrfijnde Tawny met een complexe, gerijpte geur van pruim, dadel, tabak, rozijnen en karamel. De smaak is delicaat en volzoet met gedroogd fruit, zachte tannine en milde zuren. Heerlijk bij noten- en chocoladedesserts of gerijpte harde kazen.

90
Parker
The Wine Advocate: 90 punten

Nicely done, this Tawny has good concentration for the level, rich flavors, leaning to a darker profile, and a lively feel. The finish is lingering and filled with flavor.

24,95

Vanaf 12 flessen 22,90 per fles

Quinta da Romaneira Douro Touriga Nacional 2018

De wijn combineert een verfijnde geur van viooltjes, rijp donker fruit en vanille met een krachtige structuur en een lange afdronk. Opvallend zijn de mooie fraîcheur en soepele tannines, waardoor de wijn na enige beluchting in een karaf nu al heerlijk drinkbaar is.

Perswijn
2018
Perswijn:

Bloemig, rood en zwart fruit, leer, espresso, prachtig fruit, rijpe tannine, rond, zoethout, lang

Quinta da Romaneira Fine Tawny Port

Fraaie Tawny met een verfijnde, ontwikkelde geur van tabak, pruimedant, vijg, gebrande noten en kaneel. Toegankelijk en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en zachte tannine. Mooi bij notengebak met karamel of harde, oude kazen.

13,95

Vanaf 12 flessen 12,80 per fles

Quinta da Romaneira Fine Ruby Port

Jonge, robijnrode Port met jamachtig fruit van kers, pruim, blauwe bes plus specerijen (jeneverbes, kruidnagel). Mildzoet en mooi sappig in smaak met evenwichtige frisheid en soepele tannines. Fraai in combinatie met een lichtpittige blauwe kaas of een chocoladedessert.

13,95

Vanaf 12 flessen 12,80 per fles

Quinta da Romaneira Ruby Reserve Port

Krachtige, volle rode Port met een intense geur van jammy fruit (pruim, kers), rokerig eiken, gebrande noten en peper. Krachtig en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en soepele tannine.

Quinta da Romaneira Late Bottled Vintage Port 2015

Diep robijnrode Port met een intense geur van zwarte bes, braam en cederhout. Krachtig, vol en mildzoet van smaak met jammy fruit, rijpe tannines en gebalanceerde frisheid. De finale is lang met rozijnen en rokerig eiken.

90
Parker
2015

19,95

Vanaf 12 flessen 18,30 per fles

Luis Seabra Douro Xisto Cru Branco 2020

Zeer complexe en verfijnde droge witte wijn met de geur van limoenschil, perzik, kweepeer, vanille en vuursteen. Heerlijk sappig en gelaagd in smaak met romigheid en mineraliteit in de lange finale.

17,5
Jancis Robinson
2020
JancisRobinson.com: 17,5 punten

An initial creamy/lees aroma as well as a more minerally reductive smokiness and something that's almost spicy but in a stony sort of way. On the palate, a combination of intensity and freshness.
93
Parker
2018
The Wine Advocate: 93 punten

This sunny Branco handles the wood so well that sometimes it hardly seems there, particularly when tasted next to other oaked whites. What stands out instead is the beautiful freshness.

33,85 per fles

Quinta do Crasto Vintage Port 2005

Verbluffend goede vintage port uit lastig, want zeer droog oogstjaar 2005. Intens fruitig in de geur, met tonen van pruimen, vijgen en bessen. Geconcentreerd, elegant, en complex, met zachte tannines en een lange afdronk.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

45,00

Vanaf 12 flessen 41,25 per fles

Quinta do Crasto Vintage Port 2010

Krachtige Vintage Port met intens rijp fruit in de geur en smaak. De oogst 2010 behoort weliswaar niet tot de beste portjaren, maar des te indrukwekkender is de kwaliteit van de Quinta do Crasto.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

45,00

Vanaf 12 flessen 41,25 per fles

Quinta da Romaneira Tawny Port 40 Years Old

De veertig jaar oude Tawny van Quinta da Romaneira is een absolute must voor iedere serieuze Portliefhebber. Wat een ongelofelijk mooie, complexe en verfijnde wijn! Hij komt dan ook niet van het minste huis.

Quinta da Romaneira Fine White Port

Licht goudgele Port met een subtiele geur van gekonfijte citroen, sinaasappelschil, vijg en karamel. Vol, zacht en mildzoet van smaak met gebalanceerde zuren. Drink ‘m licht gekoeld als aperitief, gewoon puur of als Port Tonic (witte Port, tonic, ijs en citroen).

13,95

Vanaf 12 flessen 12,80 per fles

Luis Seabra Douro Xisto Ilimitado Tinto 2019

Volle, sappige rode wijn met een verfijnde geur van rode bes, kers, cranberry, peper en laurier. Sappig en mooi hartig van smaak met puur kersenfruit, frisse zuren en notige tannine.

91
Wine Spectator
2018
Wine Spectator: 91 punten

Rose petal, strawberry and licorice notes are bright and elegant in this juicy red with vivid mineral undertones.
17
Jancis Robinson
2018
JancisRobinson.com: 17 punten

Deep cherry red with soft purplish rim. Delicate and yet beautifully fragrant aroma, dark fruited, a touch peppery, really pure and stony, with a light floral note.

Quinta do Crasto Vintage Port 2016

Fraaie, complexe vintage port uit wijd gedeclareerd oogstjaar 2016. Dieprood van kleur. De geur is uitgesproken, met aroma's van bessen, pruimen en vijgen. De smaakstructuur is krachtig, vol en complex, met verfijnde tannine.

93
Parker
2017
The Wine Advocate: 93 punten

It adds a layer of depth to the 2015 LBV this issue and more intensity of flavor—it's quite delicious, and the concentrated fruit is more lifted. It will age better too.
17
Jancis Robinson
2017
JancisRobinson.com: 17 punten

Fragrance of pure dark fruit combined with a light/wild herbal note, becoming more floral in the glass. Extremely polished in texture, chalky and smooth, but still vibrant.
92
Parker
2016
The Wine Advocate: 92 punten

The 2016 Vintage Port is a field blend with 96 grams of sugar. This is the final blend and out of cask, set to be bottled in a week or so. Sweet up front, although the paper statistics don't suggest that, this has plenty of tannic pop on the finish. Manuel Lobo, comparing to the 2015, said that the fruit was better on the 2015, while this 2016 had more muscle...
Even geduld a.u.b.