Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Speciale Saké

In de categorie "speciale saké" hebben we sakés verzameld die zich onderscheiden van de andere sakés door bijzondere smaken, bereidingsmethoden of andere karakterstieken. Veel van deze sakés zouden ook prima kunnen worden ingedeeld in andere categorieën, maar we vinden het goed om juist sommige van deze onderscheidende factoren uit te lichten. Dat kan bijvoorbeeld zijn een opvoeding op cederhouten vaten (taruzake), een ongefilterde saké (nigori) of een brouwtraditie zoals kimoto. We adviseren dan ook om de beschrijving van de saké zelf goed te lezen, zodat je weet wat deze saké bijzonder maakt. Heb je advies nodig? Maak dan gebruik van onze chat, stuur een e-mail of kom gezellig langs onze winkel in Den Haag en vraag ons het hemd van het lijf!

Bekijk hieronder ons assortiment speciale saké.


Kiku-Masamune - Junmai Taru Sake 720ML

Deze Taruzake Junmai is gemaakt in een droge Junmai-stijl waarbij er veel van de rijstkorrel gebruikt wordt. Het resultaat is een hartige stijl die gerijpt is op cederhouten vaten. Na de rijping op cederhout wordt de saké gebotteld in een bolvormige fles, een tokkuri genaamd.

18,50

Vanaf 12 flessen 17,00 per fles

Keiryu Dai-Koshu 38yrs.

Endo Brewery (Nagano prefectuur) produceert hoogwaardige sake door middel van het toepassen van oude brouwmethoden, en kan dus met recht een traditionele brouwerij genoemd worden: de brouwerij is ten slotte al 150 jaar in het bezit van de familie!

Flesinhoud: 720 ml

37,00

Vanaf 12 flessen 33,95 per fles

Hakkaisan Shiboritate Nama Genshu

Deze saké wordt rechtstreeks van de pers gebotteld. Onverdund, ongepasteuriseerd, fris en krachtig met uitgebalanceerde aroma's. Geniet van deze saké koud in een wijnglas.  

Flesinhoud: 720 ml

Keiryu Asa-shibori Daiginjo Nama Genshu

Endo Brewery (Nagano prefectuur) produceert hoogwaardige sake door middel van het toepassen van oude brouwmethoden, en kan dus met recht een traditionele brouwerij genoemd worden: de brouwerij is ten slotte al 150 jaar in het bezit van de familie!

Flesinhoud: 720 ml

29,50

Vanaf 12 flessen 27,05 per fles

Kidoizumi Shuzo Kokin 1990 Koshu

Deze Kokin 1990 van Kidoizumi Shuzo is een blend van maar liefst 3 verschillende jaren waravan de jogste jaargang maarliefst uit 1991 komt.  Kidoizumi is gespecialiseerd in het brouwen van Koshu (gerijpte) sakés.


Buy special sake online

Are you looking for a special sake? Something out of the ordinary? Then you have found the right page. In the category "special sake", we have listed several sakes with flavour characteristics that make it stand out in a crowd. Please read the descriptions of these sakes carefully, as they can vary strongly in style. Should you need any advice on picking your sake, please contact us through our online chat, e-mail or stop by our store in The Hague. We are happy to deliver your sake to your doorstep, free of charge in The Netherlands from 75 euros and up.

Even geduld a.u.b.