Agenda Den Haag

Iedere vrijdag en zaterdag staan verschillende wijnen op de proeftafel in onze winkel aan de Piet Heinstraat te Den Haag. Je bent van harte uitgenodigd om te komen proeven. Daarnaast stellen we elk jaar een agenda samen met leuke en verrassende evenementen, zoals wijnproeverijen met een thema, wijn-spijsavonden, wijncursussen en bezoeken van wijnmakers. Sommige evenementen zijn vrij toegankelijk en voor andere wordt een bijdrage gevraagd. Hieronder vind je het programma met de aankomende activiteiten.

Indien gewenst kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrieven! Dat is dé manier om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

april bourgognemaand

Zelf een wijnproeverij plannen?

Dat kan natuurlijk ook! Voor groepen vanaf 10 personen verzorgen wij met plezier wijnproeverijen in besloten kring. Ons proeflokaal aan de Piet Heinstraat in Den Haag is zeer geschikt voor wijnproeverijen en diners tot 40 personen. In de zonnige maanden van het jaar bieden we daarnaast wijnproeverijen op het water aan in onze Wijnboot! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Even geduld a.u.b.