Franse rode wijn met de intense geur van eikenhout en rijp rood bessig fruit. De smaak is evenwichtig en aromatisch. Heerlijk bij rundvlees, wild of gerechten uit de oven.
Clos Manou is één van de verborgen parels in Bordeaux. Het domein in de noordelijke Médoc werd in 1998 gestart door local hero Stéphane Dief en zijn vrouw Françoise. De eerste druiven werden geoogst op een gehuurd stukje wijngaard van 12 are (0,12 hectare).Sindsdien heeft het echtpaar langzaam maar zeker bijzondere stukjes wijngaard kunnen aankopen, om het totale bezit in 2021 op een respectabele 18 hectare te brengen.
Grote verfijning met zijdezachte tannines. De biodynamische producent Manincor behoort tot de top in Alto Adige.
Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Flesinhoud: 1500 ml
La Croix Ducru Beaucaillou is de tweede wijn van de befaande deuxième grand cru classé in Saint-Julien: Chateau Ducru Beaucaillou. De druiven voor de Croix de Ducru komen grotendeels uit geslecteerde wijngaarden, gelegen tegenover die van Ducru Beaucaillou en tussen de wijngaarden van geclassificeerde wijndomeinen Saint-Pierre en Leoville Barton. Het wordt door velen dan ook beschouwd als een ongeclassificeerde cru.
Chateau Lagrange is een bekend wijndomein in de AOC Saint-Julien, één van de meest beroemde gemeenten in de Médoc. Bij de classificatie van Médoc-wijnkastelen in 1855 kreeg dit domein het predikaat Troisième Grand Cru Classé.
Chateau Latour-Martillac is een wijndomein in de AOC Pessac-Léognan, gelegen op de zuideljke linkeroever van de rivier garonne. Het is een zeer oud wijngoed, met een geschiedenis die teruggaat to de 12de eeuw.
Italiaanse rode wijn met de geur van nieuw eikenhout, zwarte bosvruchten en een fijne kruidigheid. De smaak is vol, zwoel en rond. Uitstekend bij vlees of wildgerechten.
Topper uit Toscane
Oogstjaar: 2014
"Dat men in Toscane niet alleen maar topwijnen maakt van de sangiovese druif is intussen wel bekend..." Lees meer
Brane Cantenac is een deuxième grand cru classé in Margaux wordt genoemd als één van de meest gezochte wijnen uit Margaux. Het chateau heeft onder meer een eigen weersation, zodat de behandeling van de wijngaarden precies kan worden afgestemd op de weersomstandigheden.