Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen
Overzichtsproeverij Den Haag najaar 2022

Overzichtsproeverij Den Haag najaar 2022

Datum/tijd
Locatie
Haags Hoog | Televisiestraat 2 | 6de verdieping | 2525 KD | Den Haag

Save the date: zondag 27 november, overzichtsproeverij van Wijnwinkel Marius Den Haag. Op een gezellige middag proef je ruim 100 verschillende wijnen, terwijl je uitkijkt over de Hofstad. De locatie van onze najaarsproeverij is namelijk Haags Hoog, de 6de verdieping van een oude telecommunicatiefabriek waar tegenwoordig The New Farm - een "gestapeld ecosysteem van Haagse maakbedrijven" - te vinden is. Bijzonder inspirerend dus!

Let op: niet alle zalen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor de wijnproeverij is verplicht en gaat eenvoudig via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je hebt daarbij de keuze uit twee tijdslots - één aan het begin van de middag en één aan het eind van de middag. Per tijdslot kunnen maximaal 125 personen inschrijven. Op deze manier wordt het niet té druk en kun je als wijnliefhebber in alle rust proeven. Mocht je hebben ingeschreven en willen wisselen van tijdslot, stuur ons dan en mail en we kijken of dit mogelijk is. Het tweede tijdslot is helemaal vol. Er is nog wel ruimte tussen 12:00 en 14:30!

De eerste namen zijn inmiddels bevestigd!

Alvear uit Spanje | Dit historische wijndomein in Andalusië is beroemd om zijn PX en andere versterkte wijnen. O.a. in samenwerking met de hippe wijnmakersgroep Envinate maken ze daarnaast avontuurlijke onversterkte wijnen. Héél bijzonder!

Château Puech-Haut uit Frankrijk | Als er één domein is dat sinds de introductie in ons assortiment enorm populair is geworden, dan is het Puech-Haut. In de Languedoc maakt deze producent een breed scala aan wijnen van topkwaliteit - van soepele en doordrinkbare wijnen voor alledag tot dinerwijnen van topniveau. Ze zijn bovendien niet vies van uitgesproken verpakkingen, getuige de populaire Bag-in-Barrels.

Salcheto uit Italië | Een van de meest duurzame wijndomeinen in Italië. Verfijnde wijnen op basis van - hoe kan het ook anders - Sangiovese. Biodynamisch bovendien!

Wat kun je verder verwachten? O.a. een saké-tafel, een greep van zo'n 80 wijnen uit ons assortiment en natuurlijk heel veel gezelligheid! 

 

 Ook voor 500 Piggy spaarpunten kun je een kaartje kopen (stuur ons hiervoor een mail)

Prijs per persoon: € 15,00

Even geduld a.u.b.