Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Op 1 april 2022 bestaat ons bedrijf 18 jaar en wordt Marius (eindelijk) volwassen! Dit gaat gepaard met een nieuwe look die meer past bij waar we als wijnwinkel en -importeur staan en waar we naartoe willen. Zo'n mijlpaal mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom hebben we de maand april in 2022 omgedoopt tot Feestmaand! En hoe kan het anders, dan dat we die maand vullen met wijn-events. Iedere week organiseren we een leuk evenement waar jij bij kunt zijn om met ons het 18-jarig bestaan te vieren!

18+Wijnproeverijen en 18+Masterclass

In een serie van drie 18+Wijnproeverijen en één 18+masterclass laten we zien waar wij op wijngebied enthousiast van worden - wit en rood, modern en klassiek, van bewaarwijn tot natuurwijn. Voor de proeverijen nemen we steeds een lang weekend - van donderdag tot en met zaterdag. Bij elke proeverij worden 18 wijnen geopend. Je kunt aansluiten in Den Haag of in Wassenaar (m.u.v. de Masterclass van Clemens Busch).

Hieronder vind je het programma. Klik door op een proeverij naar keuze voor meer informatie en om direct in te schrijven. Heel graag tot ziens in de Feestmaand april!

Inschrijven voor de inloopproeverijen is niet verplicht, wel gewenst. Voor de Masterclass met Clemens Busch is vooraf inschrijven verplicht.

Even geduld a.u.b.