Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Dassai | Topkwaliteit sake uit Japan

  bestel Dassai sake online   of koop Dassai sake in onze winkel in Den Haag   direct uit voorraad leverbaar

Dassai is een Japans sake label, onderdeel van het bedrijf Asahi Shuzo. De sake van Dassai wordt gebrouwen in de Japanse prefectuur Yamaguchi. Dassai streeft ernaar om alleen sake van de allerhoogste kwaliteit te brouwen. Om deze reden brengt Dassai alléén Junmai Daiginjo sakes op de markt. Het bedrijf is hierin uniek en wordt gezien als een van de beste sake merken.

In onze winkels in Den Haag en Wassenaar vind je een fraaie reeks Dassai sake. Uiteraard is het ook mogelijk om Dassai sake direct online te bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment Dassai sake.

Dassai 23 Junmai Daiginjo Saké 720ML

Dassai is eigendom van Asahi Shuzo. De brouwerij is gevestigd in de prefectuur Yamaguchi. Dassai is uniek onder de sakes omdat zij alleen Junmai Daiginjos produceren. Junmai betekent saké die alleen met rijst wordt gemaakt zonder toevoeging van alcohol.

Flesinhoud: 720 ml

Dassai 39 Junmai Daiginjo Saké 720ML

Dassai is eigendom van Asahi Shuzo. De brouwerij is gevestigd in de prefectuur Yamaguchi. Dassai is uniek onder de sakes omdat zij alleen Junmai Daiginjos produceren. Junmai betekent saké die alleen met rijst wordt gemaakt zonder toevoeging van alcohol.

Flesinhoud: 720 ml

Dassai 45 Junmai Daiginjo Saké 300ML

Asahi Shuzo, de maker van Dassai saké, staat bekend als leider in de premium sake-markt en loopt voorop op het gebied van innovatie. Met hun voortdurende toewijding aan kwaliteit, hebben zij hun populaire Dassai "50" vernieuwd met een nog hogere rijst polijstratio, Dassai "45".

Flesinhoud: 300 ml

Luuk van Amerongen

Elegante, fruitige Junmai Daiginjo Saké van top brouwerij Dassai

"De wereld van Saké is net zo mooi en eindeloos groot als de wijnwereld. Wie kennis wil maken met de wondere wereld van kwaliteit-saké moet zeker dit eens proberen. Dassai maakt enkel sakes van de hoogste kwaliteit waarbij de rijstkorrel voor minimaal 50% is weggepolijst..." Lees meer

Dassai 45 Junmai Daiginjo Saké 720ML

Asahi Shuzo, de maker van Dassai, staat bekend als leider in de premium sake-markt en loopt voorop op het gebied van innovatie. Met hun voortdurende toewijding aan kwaliteit, hebben zij hun populaire Dassai "50" vernieuwd met een nog hogere rijst polijstratio, Dassai "45".

Flesinhoud: 720 ml

Luuk van Amerongen

Elegante, fruitige Junmai Daiginjo Saké van top brouwerij Dassai

"De wereld van Saké is net zo mooi en eindeloos groot als de wijnwereld. Wie kennis wil maken met de wondere wereld van kwaliteit-saké moet zeker dit eens proberen, wat een klasse!..." Lees meer

Dassai Junmai Daiginjo Sparkling 45 360ML

Deze grof gefilterde mousserende saké komt van een brouwerij in de meest westelijke regio van het hoofdeiland van Japan. De saké wordt gemaakt met een tweede natuurlijke fermentatie op de fles, waarbij geen toegevoegde suikers worden gebruikt.

22,00

Vanaf 12 flessen 20,20 per fles

De beste saké van de beste rijst

Over de afgelopen jaren is Dassai uitgegroeid door één van de grote namen in de sakéwereld en wordt het merk geschonken in veel sterrenrestaurants. Dit succes heeft Dassai niet danken aan marketingcampagnes en verkoopstrategieënte, maar aan een sterke focus op kwaliteit .Om deze hoge kwaliteit saké te brouwen wordt voor Dassai saké enkel de meest beroemde sakérijst gebruikt: Yamada-nishiki. Deze rijstsoort wordt voor bijna alle topsakés gebruikt, omdat hij sterk gepolijst kan worden en veel water kan opnemen.

Wat is Dassai voor saké?

Dassai produceert exclusief sake met de classificatie Junmai Daiginjo. Junmai staat voor  ‘puur’ en houdt in dat de alcohol in de saké verkregen is op natuurlijke wijze zonder toevoeging. Daiginjo betekent dat de rijstkorrel minimaal voor 50% is weggepolijst. Dassai gaat nog verder: het getal achter het merk ‘Dassai’ op de fles geeft aan hoeveel er nog over is van de rijstkorrel na het polijsten. Hoe minder er van de rijstkorrel over is, hoe delicater en complexer de saké. Dassai 23 wordt door liefhebbers gewaardeerd als een van de beste sakes van de wereld.

Hoe kun je Dassai saké het beste drinken?

Dassai saké is voor zowel de beginnende als de ervaren saké-drinker zeer geschikt en een feest bij ieder Aziatisch diner of om gewoon zo te drinken. In tegenstelling tot de bulk-saké die in veel all-you-can-eat restaurants warm geschonken wordt. drink je de sakes van Dassai koud en bij voorkeur uit een wijnglas. In onze webshop en in de winkels zijn onze verschillende Dassai-producten te vinden. Voor advies over saké of andere vragen kom gerust langs, maak gebruik van de online chat of bel naar onze winkel.

Even geduld a.u.b.