Assortiment
Er thuis een bijzondere kerst van maken zonder hoofdbrekens over de compositie van wijnen en gerechten? Kies dan voor het geweldige menu van Restaurant Calla’s () in Den Haag! Patron-cuisinier Ronald van Roon en zijn partner Bianca Fellinger bieden een volledig voorbereid vier- of vijfgangenmenu aan. Thuis hoeft u alleen nog ‘de puntjes op de i’ te zetten, waarvoor u gedetailleerde instructies ontvangt van de chef zelf. Minder werk in de keuken en meer tijd aan tafel!
Wij maakten een feestelijke bijpassende wijnselectie. U heeft hiervoor keuze uit twee pakketten met prachtige wijnen. Bestel snel en verzeker uzelf van onvergetelijke feestdagen!
Het menu is te bestellen op restaurantcallas.nl.
Luchtige eendenlever met rode biet, goudreinet en gerookte paling
---
Gepocheerde tarbot met zwarte knoflook, knolselderij en cranberry
---
Sint-Jacobsmossel met witlof en zoethout*
---
Gebraden rugfilet van hertenkalf met rode kool, schorseneren en truffeljus
---
Gelaagde flensjes met bergamot en een champagne-quenelle
4 gangen: € 59,50 | 5 gangen: € 67,50 (*vijfde gang)
54,50
Vanaf 12 flessen 49,96 per fles
Voordelen eigen account