Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Diner Français avec Tess Merlot

Een samenwerking tussen Café Bistrot Jules, Le Café, Bistrot Amélie, Jouw Wijnvriend en Tess Merlot. Support your locals!

Als wij even niet naar Frankrijk kunnen, halen we Frankrijk wel naar hier. En als jij niet naar het restaurant kan, komt het restaurant wel naar jou. Maak je op voor een soirée gastronomique die niet alleen de smaakpapillen, maar ook de oorschelpen streelt. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is – in de legendarische woorden van Lumière uit Belle en het Beest- “een servetje om je nek chérie”, want de rest verzorgen wij!

Dit diner français bestaat uit een met zorg samengesteld 3-gangen menu: een voorgerecht van Café Bistro Jules, een hoofdgerecht van Le Café en het dessert verzorgd door bistrot Amélie voor een sfeervol avondje uit eten vanuit huis. En de wijn? Dat is een heerlijk smeuïge merlot-gebaseerde Bordeauxblend van Arjolle, uitgekozen door Marius Jouw Wijnvriend. Maar het is niet zomaar een merlot. Het is de Tess Merlot, vernoemd naar de Haagse zangeres die speciaal voor dit diner français met een exclusieve livestream de muziek verzorgt. Het menu is alleen te bestellen in combinatie met minimaal één doosje (6 flessen) Tess Merlot.

Het menu bestaat uit:
- Voorgerecht van Café Bistro Jules | Steak tartare préparé
- Hoofdgerecht van Le Café | Confit de canard aux lentilles
- Dessert van Bistrot Amélie | Mousse au chocolat et Friandise pour accompagner le café

Start livestreamconcert: 19.30 uur (via Zoom, je ontvangt de link na bestelling).
Het menu en de wijnen kunnen worden afgehaald of bezorgd. Geef je voorkeur aan met een tekstregel bij je inschrijving.

Bestellen? Schrijf je in via onderstaande link en bestel daarna (minimaal) één doosje Tess Merlot à €59,70. C’est du gâteau!

Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.