De No. 12 Daiginjo sake van de Sakari-lijn is het schoolvoorbeeld van hoe een daiginjo moet zijn: expressief, fris en zuiver met tropische aroma's van steenfruit en citrus.
Flesinhoud: 720 ml
Deze Taruzake Junmai is gemaakt in een droge Junmai-stijl waarbij er veel van de rijstkorrel gebruikt wordt. Het resultaat is een hartige stijl die gerijpt is op cederhouten vaten. Na de rijping op cederhout wordt de saké gebotteld in een bolvormige fles, een tokkuri genaamd.
Flesinhoud: 720 ml
Kyokuko Kijoshu Hyaku is een sake gemaakt volgens de speciale Kijoshu methode. Het resultaat is een super mooie uitgebalanceerde sake tussen zoet en zuur. Elk jaar is anders met deze sake en veroudering maakt deze sake vaak jaar na jaar mooier.
Flesinhoud: 720 ml
Moyai Daiginjo is de cuvée prestige van Nihonsakari. Elk jaar wordt het beste deel van de Yamada Nishiki-oogst opzij gezet voor deze sake, wat resulteert in een sake van uitzonderlijk hoog niveau.
Flesinhoud: 720 ml
Wat hebben het luxe modemerk Morabito en de traditionele sakebrouwerij Nihonsakari met elkaar gemeen? Ze streven beide dezelfde doelen na: exclusiviteit, vakmanschap, elegantie en doorontwikkeling. Overigens is het Franse modemerk geen onbekende in Japan: in 1971 bracht de Japanse keizerin Nagako een bezoek aan Frankrijk, waar zij een krokodillenleren tas van Morabito geschonken kreeg.
Flesinhoud: 720 ml