Voorproeven van voorverkoopwijnen bij Wijnwinkel Marius

Regelmatig organiseren we met Wijnwinkel Marius exclusieve voorverkopen van bijzondere wijnen. Hierbij kun je denken aan nieuwe oogstjaren van wijnen die maar (zéér) beperkt beschikbaar zijn, maar ook nieuwe premium-wijnen van gerenommeerde wijnmakers, die niet tot ons standaard assortiment behoren, worden van tijd tot tijd geïntroduceerd in een voorverkoop. Door in te schrijven op deze voorverkopen krijg je niet alleen de kans om beperkt beschikbare wijnen voor jouw collectie te reserveren, je profiteert ook nog van een fijne voorverkoopkorting!

Een wijn bestellen die nog niet in de winkel ligt is een moeilijkere aankoopbeslissing dan wanneer je een fles of doos bij ons uit het schap haalt en direct mee naar huis kunt nemen. Je hebt de wijn immers niet geproefd en moet geduld hebben voor je de wijn in huis krijgt. Tegelijkertijd wil je ook de kans niet mislopen om deze bijzondere wijnen aan je kelder toe te voegen. Om je toch een idee te geven van de stijl en kwaliteit van de wijnen die in de voorverkoop worden aangeboden, zetten we in onze winkels een selectie van voorverkoopwijnen uit eerdere oogstjaren op de proeftafel. Deze worden met Coravin uitgeschonken en kunnen normaal gesproken gedurende de hele looptijd van de voorverkoop worden geproefd. Je bent welkom om langs te komen op een moment dat jou uitkomt en te proeven vóór je een selectie maakt en onze wijnadviseurs zullen zo goed mogelijk alle vragen beantwoorden die je over de voorverkoopwijnen hebt.

Aankomende voor(verkoop)proeverijen

8 t/m 31 maart: Tenuta delle Terre Nere (Etna, Italië)

Marco de Grazia mag met zijn wijngoed Terre Nere dan een van de pioniers zijn van de hedendaagse wijncultuur op de vulkaan de Etna, op z’n lauweren rusten doet hij nog allesbehalve. Je treft in deze voorverkoop maar liefst drie nieuwe cuvées aan. Bekijk snel het complete aanbod en reserveer jouw favoriete Etna’s nu met onze exclusieve voorintekenkorting.

22 t/m 31 maart: Kershaw Wines (Elgin, Zuid-Afrika)

Engelsman Richard Kershaw begon met het prestigieuze Master of Wine-diploma op zak een boutique winery in Elgin. Sinds 2012 produceert hij van tientallen kleine percelen - elk met een perfecte match tussen klimaat, bodemsoort en druivenras - fenomenale wijnen. Ieder jaar heb je de kans in te schrijven op Kershaw Clonal Selection, GPS en de prestigieuze Deconstructed reeks. Reserveer nu met een fijne korting van het mooiste dat Elgin te bieden heeft!

vvk voorproeven richard kershaw elgin

Even geduld a.u.b.