Gelegenheid
Categorie
Prijs

Toon alle geschenken

Maatwerk en advies
We verzorgen al uw relatiegeschenken van A tot Z

Of het nu om een zakelijk relatiegeschenk gaat of om een attentie voor vrienden of familie: wijn is altijd welkom! Niet voor niets is het nog altijd één van de meest populaire geschenken om te geven (én te ontvangen). Wij verzorgen met plezier wijngeschenken voor u op maat, waarmee u een onvergetelijke eerste indruk maakt of een gewaardeerde relatie passend bedankt voor een succesvol jaar.

U kiest de wijn, wij regelen de rest

Het regelen van (relatie)geschenken kan soms een tijdrovende en stressvolle bezigheid zijn in de toch al drukke najaarsperiode. Wij nemen u die zorg graag uit handen en maken voor u het inpakken en de verzending van uw wijngeschenken met plezier in orde. Wanneer u dat wenst schrijven we er een persoonlijk kaartje bij en maken we het pakket compleet met interessante wijninformatie. Rest u alleen het leukste deel: het uitkiezen van de wijn! 

Ruime keuze en passend advies

Wij hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van bijzondere wijngeschenken. Bij ons heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment van kwaliteitswijnen in alle prijsklassen, die direct door ons bij de wijnboer worden ingekocht. Uiteraard bieden wij u daarbij met plezier wijnadvies op maat, of het nu gaat om één kleinigheidje voor een vriend of alle kerstpakketten voor uw bedrijf. Wilt u direct met ons in gesprek? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Waarom Jouw Wijnvriend?

Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
Tientallen bekroonde sterwijnen in de categorie tot € 10,00
Persoonlijk advies over de best passende wijn
Iedere wijn wordt voorzien van uitgebreide informatie
Veel mogelijkheden om uw eigen logo toe te voegen, zoals op kist, doos, etiket of wijninfo
Verpakking in een luxe geschenkkist
Bezorgen of verzenden in binnen- en buitenland

Wij maken uw eindejaarswijn nog meer bijzonder

Wijn is een geliefd eindejaarskado. Wij onderscheiden ons niet alleen met de uitstekende kwaliteit van ons prijswinnende assortiment maar ook door veel informatie bij te sluiten. Elke wijn wordt geleverd met een wijninfo met uitleg over de wijn en een professionele proefnotitie met adviezen over wijn-spijs en bewaartermijn. Deze wijninfo kunt u voorzien van uw eigen bedrijfslogo!

Maak direct een afspraak  

Even geduld a.u.b.