Wijn kopen in Den Haag

Wijn kopen bij de ervaren wijnspecialist Marius van der Vliet in Den Haag is een ware ontdekkingstocht in de wereld van wijn. Marius heeft 2 vestigingen van zijn Wijnwinke Marius. Eén in Den Haag en één in Wassenaar. Beide wijnwinkels hebben een bijzonder assortiment van bekende en populaire wijnsoorten, maar ook de wat onbekendere wijnen uit andere delen van de wereld. Wijn kopen in Den Haag doe je dus bij Wijnwinkel Marius!

De winkel voor wijn in Den Haag

Onze wijnwinkel in Den Haag bestaat al het langst en is de plek waar je moet zijn als je wijn wilt kopen in de Hofstad. Het is een plek van en voor wijnliefhebbers. Die kopen hun favoriete wijnen hier dan ook al jaren. Of je nu op zoek bent naar een Franse wijn, een Italiaanse of zelfs een Libanese of Nieuw-Zeelandse wijn; bij Wijnwinkel Marius vind je al deze wijnen en heb je bovendien nog behoorlijk wat te kiezen.

Onze wijnwinkel in Den Haag ligt aan de Piet Heinstraat in het Zeeheldenkwartier, vlakbij het bekende paleis Noordeinde. Kom vooral eens gezellig langs om onze uitgebreide wijncollectie te bekijken!

Ook een winkel voor wijn in Wassenaar

Naast onze wijnwinkel in Den Haag hebben wij sinds 2012 ook een wijnwinkel in Wassenaar. Ook hier kun je terecht voor onze lekkere wijnen en sakés die steeds populairder worden in Nederland. Onze wijnwinkel in Wassenaar is te vinden in de Van Hogendorpstraat, recht tegenover de bekende ijssalon.

Wijn voor horeca

Marius levert wijn aan veel horeca ondernemingen in Den Haag en de rest van Nederland. Horeca kan met het grootste gemak wijn bestellen via ons online horeca bestelsysteem. Met een eigen account, waarin we de wijnen van jouw wijnkaart overzichtelijk verzamelen, kun je gemakkelijk online bestellen. Bij Marius vind je alle populaire wijnen, maar ook de minder bekende exclusieve wijnen. Marius is daarom de plek voor horeca ondernemers om hun wijnen te bestellen.

Kom ook eens langs in Den Haag of Wassenaar

Kom je niet uit Den Haag of omgeving? Kom dan vooral eens langs in één van de gezelligste steden van Nederland. Je bent tijdens een bezoek aan Den Haag van harte welkom in onze wijnwinkel. Wij geven je graag persoonlijk wijnadvies, onder het genot van een kopje koffie of een proefglas wijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Even geduld a.u.b.