Gelegenheid
Categorie
Prijs

Toon alle geschenken

Geschenken verpakking en bezorging
Feestelijk verpakt en snel bezorgd

Wij nemen u de zorg voor uw geschenk uit handen

Heeft u geen tijd om alles zelf te regelen? Laat ons uw wijngeschenken van A tot Z verzorgen en bezorgen.Wij helpen u bij het maken van de wijnkeuze, pakken het mooi voor u in en verzorgen de bezorging of verzending naar uw relatie. U heeft bij ons de keuze uit verschillende mooie cadeauverpakkingen die u desgewenst kunt personaliseren met uw eigen logo of bedrijfsnaam.

Luxe kartonnen geschenk- & verzenddoos

Wij bieden fraaie, luxe geschenkdozen in formaten voor één, twee, drie of zes flessen. Deze mooie geschenkverpakkingen zijn stevig en doen tevens dienst als verzenddoos. De dozen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton, dus een verantwoorde keuze.

Houten wijnkisten

Een houten wijnkist is een klassieker onder de wijnverpakkingen en daarnaast zeer geschikt voor verzendingen. Eventueel heeft u nog de mogelijkheid om de wijnkisten te laten verpakken in een functionele kartonnen doos. Op deze manier is uw relatiegeschenk gegarandeerd beschermd bij verzending. 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Uw relatiegeschenk kunnen wij geheel op maat en bijpassend aan uw huisstijl verpakken. Hierbij is het mogelijk om een wijnkist of geschenkdoos te personaliseren met uw bedrijfsnaam en/of logo. Wij adviseren u graag en verzorgen het traject van A tot Z.


Bezorging overal in binnen- en buitenland

Wij verzorgen voor u de bezorging van uw geschenk in binnen- en buitenland. In de regio Haaglanden doen wij dit veelal zelf. Daarbuiten werken wij samen met de koeriersdienst van PostNL voor een snelle en professionele bezorging van uw pakket. 

Web-en telefonische orders worden, mits op voorraad, binnen één werkdag verzonden. De kwaliteit is bij ons gegarandeerd. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de wijn, dan kan deze uiteraard altijd binnen redelijke termijn worden omgeruild.

Even geduld a.u.b.