Private Dining
Proeflokaal Marius Wijncafé

Private Dining in Proeflokaal Marius

Wil jij een onvergetelijke avond beleven? In ons proeflokaal ontvangen we je exclusief met jouw collega’s, serviceclub, vrienden of familie voor een exclusieve private wining & dining avond. Onze sfeervolle ruimte biedt plaats aan 8 t/m 18 personen. Ongestoord geniet je hier met jouw gezelschap van een Chef’s Menu met vier, vijf of zes gangen, waarbij we vanzelfsprekend de mooiste wijnen en sakés voor je schenken.

De het menu wordt vooraf door onze chef Ricardo van Ede bepaald. Uiteraard kan rekening worden gehouden met allergieën, mits deze tijdig aan ons worden doorgegeven. Heb je speciale wensen? Geef dit dan direct aan, zodat dit in overleg met de keuken kan worden afgestemd. Het kan voorkomen dat hiervoor een meerprijs in rekening wordt gebracht.

De prijzen voor de menu’s zijn*

  • 4 gangen             €49.95 per couvert
  • 5 gangen             €59.95 per couvert
  • 6 gangen             €69.95 per couvert

* Er geldt een minimale besteding per avond (eten en dranken) van € 1.250,00 inclusief btw

 

Wijn en Saké in Marius Proeflokaal

Naast de fraaie gerechten is in ons proeflokaal natuurlijk een hoofdrol weggelegd voor wijn en saké. Graag stemmen we dit vooraf met je af, zodat de avond zelf alleen nog in het teken staat van genieten. Het is mogelijk om wijnen zowel per glas als per fles te bestellen. Bestel je per glas? Dan heb je de keuze uit maar liefst 24 open wijnen die ook in het Wijncafé worden geschonken. Bestel je liever per fles, dan is de keuze nog groter: onze hele winkel staat tot je beschikking! In het proeflokaal schenken we de flessen uit tegen dezelfde opslag als die in het Wijncafé geldt. Vanzelfsprekend staan wij voor je klaar met een passend wijn- of sakéadvies. De kosten voor alle dranken worden op nacalculatie berekend.

De feiten op een rijtje

  • Ontvangst: vanaf 18:00 uur in het proeflokaal (eventueel in overleg al eerder in het Wijncafé voor een aperitief).
  • Vertrek: het diner kan tot uiterlijk 22:30 voortduren, in verband met de horecavergunning.
  • Groepsgrootte: minimaal 8 personen en maximaal 18 personen.
  • Kosten: afhankelijk van de menukeuze en bestelde dranken. Minimale besteding is 1250 euro voor de avond, inclusief eten en dranken.
private dining Proeflokaal Marius in Den Haag
Even geduld a.u.b.