Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Proefpakket

Keuzestress? Proef ze gewoon allemaal!

Wijnpakket Wijnbericht februari (12 flessen)

Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen in het Wijnbericht? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn voor tijdens de winter.

    Toon alle producten

De luxe selectie uit de maandaanbieding

Wijnpakket exclusief februari (6 flessen)

Wilt u niet te lang bezig zijn met kiezen, maar er wel zeker van zijn dat u het neusje van de zalm in huis haalt? Laat u zich dan verrassen met het wijnpakket exclusieve wijnen!

    Toon alle producten

Zó divers is Spaanse wijn

Wijnpakket Spanje (6 flessen)

(Her)ontdek Spanje met dit verrassende pakket met witte en rode Spaanse prachtwijnen. We nemen u mee naar bekende gebieden als Galicië en Rueda, maar ook naar minder bekende als Aragón en Manchuela.

    Toon alle producten

Exclusief geschenkpakket van The Lemon Spirit

The Lemon Spirit Signature Box

Maak liefhebbers van Limoncello, Prosecco en cocktails blij met deze mooie geschenkset van The Lemon Spirit! Alles wat je nodig hebt om een heerlijke Lemon Spirit cocktail te maken (behalve de ijsklontjes) in één fraai vormgegegeven cadeauverpakking.

Flesinhoud: 500 ml

Wijnpakket Chablis

Het Wijnpakket Chablis bevat de volgende drie wijnen, ingepakt in een luxe Marius geschenkdoos. Piuze Vin Blanc Mousseux Non Dosé Patrick Piuze Chablis Terroir de Chichée 2022 Patrick Piuze Chablis La Grande Vallee 2022

Luxe Wijnpakket Chablis

Het Wijnpakket Chablis bevat de volgende drie wijnen, ingepakt in een luxe Marius geschenkdoos. Patrick Piuze Chablis Terroir de Chichée 2022 Patrick Piuze Chablis Premier Cru Les Séchets 2022 Patrick Piuze Chablis Grand Cru Bougros 2022

Even geduld a.u.b.