Marius Wijncafé | Wijn- en sakékaart

In ons wijncafé hebben we ongeveer 25 wijnen die per glas te bestellen zijn. Deze vind je op onze barkaart. Van tijd tot tijd wisselen de open wijnen, afhankelijk van de tijd van het jaar, toevoegingen aan ons wijnaanbod, of wanneer we gewoon zin hebben om iets nieuws te laten proeven.

Naast de open wijnen en sakés heb je bij Marius Wijncafé een keuze uit ruim 500 verschillende wijnen en 30 verschillende sakés die per fles te bestellen zijn. Deze vind je op onze grote wijn- en sakékaart. De wijnen die je in het Wijncafé kun drinken, zijn ook te koop in onze wijnwinkel en andersom. Je vindt daarom op de wijnkaart tevens de winkelprijs. Mocht je na een avond gezellig borrelen een (paar) fles(sen) mee willen nemen naar huis, dan is dat heel eenvoudig. Vanzelfsprekend kun je ook een grotere bestelling doen en deze op een geschikt moment bij je laten thuisbezorgen door onze chauffeurs.

In het wijncafé drink je de wijnen uit de winkel met een vaste opslag:

  • Winkelprijs tot €40 per fles: opslag in het wijncafé + €20,00
  • Winkelprijs vanaf €40 per fles: opslag in het wijncafé + €25,00

Sommige wijnen zijn zéér beperkt beschikbaar. Deze zijn op de wijnkaart met een (*) aangeduid. Ben je van plan om naar het wijncafé te komen om een van deze specifieke wijnen te drinken, laat het ons dan vooraf weten zodat we een fles voor je apart kunnen zetten.

Even geduld a.u.b.